Cloud Oplossingen

Haal het maximale uit de cloud

Cloud oplossingen voor het MKB vragen om gespecialiseerde kennis. SBeffect kan u dit als geen ander aanreiken. Onze experts worden via interne en externe opleidingen voortdurend op de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen voorbereid.

SBshared

In 4 stappen uw eigen professionele omgeving op het SBshared platform.

Shared Desktop

De perfecte cloud oplossing, een volledige (modulaire) netwerkomgeving.

Hosted Exchange

Voor veel kleine en middelgrote bedrijven kan een Microsoft Exchange server...

Meer weten?

Wij nodigen u graag uit om, onder het genot van een kop koffie of thee, uw vragen te beantwoorden.
  • Oplossing op maat

    Zijn systeembeheer en cloud oplossingen iets waar alleen de grote spelers iets aan hebben? Het antwoord is nee. Met onze speciale MKB Cloud oplossingen bewijzen we het tegendeel. Aarzel dus niet om ons te contacteren met uw vragen. Wij hebben gegarandeerd een oplossing op maat!

  • 24/7 Support

    Onze helpdesk staat altijd en overal voor u klaar, dag en nacht. Heeft u een probleem met uw systeem of cloud? SBeffect lost het onmiddellijk op, waar en wanneer dan ook. Dit bieden we graag binnen onze service aan, dus hoeft u er als onze klant niets extra voor te betalen.

  • Betrouwbaarheid

    Als lid van de brancheorganisatie ICT-waarborg, kan SBeffect u zekerheid geven over de betrouwbaarheid van onze cloud solutions. We zijn tevens beloond met een Graydon Financieel Gezond Award. Zoekt u een betrouwbare partner voor cloud oplossingen? SBeffect is uw partner!

Wie kozen er voor SBeffect